ACTE D’ HOMENATGE A LA GENT GRAN DE L’ HOSPITALET

ACTE D’ HOMENATGE A LA GENT GRAN DE L’ HOSPITALET

La Fundació Santa Eulàlia, un dels nostres clients, va organitzar el passat 10 d’abril l’acte d’homenatge a les persones grans de l’Hospitalet i als voluntaris que tenen cura d’ells

Des de l’any 2.006 a Àgora Col·lectivitats portem treballant dia rere dia per oferir als nostres clients el millor de nosaltres amb serveis de total garantia i excel·lent qualitat; però sobretot oferint les qualitats que ens fan diferent de la resta d’empreses: la personalització, la flexibilitat i la proximitat del client.

Aquests tres punts han sigut clau per la nostra continuïtat i el nostre posicionament en el mercat, però sobretot per la fidelització amb els nostres clients. A Àgora Col·lectivitats tenim la sort de comptar amb clients que ens demostren la seva confiança des de ja fa molts anys.

Un dels nostres clients, La Fundació Residència Santa Eulàlia, ha tornat a comptar amb nosaltres per un esdeveniment que va organitzar el passat dimecres 10 d’abril per aproximadament unes 550 persones en La Farga.

Es tractava d’organitzar un berenar amb format pica-pica, on havia d’haver-hi una varietat de dolç i salat i diferents punts de barra on trobar: sucs, cafès i infusions.

El berenar va anar tot just desprès d’un acte organitzat per la Fundació Santa Eulàlia i la Fundació Sant Roc on es donava homenatge a les persones grans de l’Hospitalet, i a la vegada a les persones voluntàries que tenen cura d’ells, juntament amb la presentació del llibre: “L’Hospitalet: un passeig per la seva història” on es van recollir les vivències de sis persones d’edat avançada d’Hospitalet i la seva mirada respecte dels canvis que ha viscut la ciutat en paral·lel al seu esdevenir personal.

L’acte va acollir a diversos càrrecs de les Fundacions i va ser presidit per l’alcaldessa de l’Hospitalet, la Sra. Núria Marín.

Tot l’esdeveniment va ser un èxit… tant en l’afluència de persones convidades com del servei prestat.

             

No hi ha comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.