Pla d’igualtat

Ens plau comunicar-los-hi la bona notícia recentment publicada al Registre i Dipòsit de Convenis Col·lectius, Acords Col·lectius de treball i Plans d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

Àgora estem compromesos en treballar en un conjunt d’accions per assolir la igualtat en el tracte d’oportunitats entre dones i homes de l’empresa, eliminant qualsevol tipus de discriminació per sexe.

 

Per aquesta raó, hem elaborat i publicat un pla d’Igualtat específic, basat en un anàlisis previ i exhaustiu del funcionament de l’empresa, per evitar la discriminació entre homes i dones i millorar les condicions d’igualtat dels treballadors d’Àgora Càtering, així com del nostre entorn i col·laboradors (clients/es, proveïdors/es, entitats externes, etc.). Adjuntem el pla complet per tal que pugueu consultar-lo i informar-vos de diferents accions que durem a terme.

 

Per altra banda, volem conèixer quin és el vostre compromís amb la igualtat de gènere i agrairíem que ens facilitéssiu els vostres plans d’igualtat si és el cas que en disposeu o qualsevol documentació rellevant en referencia aquest tema.

 

Qualsevol dubte, aclariment o informació addicional que necessiteu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Àgora Càtering:

Àgora Educa: