Empreses

Junts millor

Àgora Col·lectivitats ofereix solucions sempre a la mesura de la seva empresa.
Grans professionals i una àmplia experiència són els ingredients clau per afavorir les millors experiències gastronòmiques per als adults.

Des del menjar del migdia, fins a convencions o dinars de treball,
passant pel servei de cafeteria, tot estarà preparat perquè el seu equip rebi la correcta atenció,
varietat i servei segons la seva activitat laboral.

Alimentació in situ

Creiem, sincerament, que el servei i l’atenció personalitzada són el nostre veritable punt d’identitat i de diferència.

Sense compromís no hi ha èxit i per aconseguir-ho necessitem la implicació de tots els que participen en el servei (cuiners, auxiliars, supervisors, proveïdors i clients) perquè el projecte d’empresa sigui un èxit de tots.

En la gestió de la cuina aportem l’experiència d’una empresa amb una nova forma de donar solucions a les necessitats específiques de cada client:

 • Els fem partícips en la presa de decisions.
 • Proposem uns menús, que varien mensualment, considerant l’estacionalitat i respectant les preferències dels nostres usuaris.
 • Adaptació dels menús a les intoleràncies, al·lèrgies i recomanacions nutricionals i culturals.
 • Introducció en els nostres menús d’aliments ecològics i productes de cooperatives d’inserció laboral.
 • Varietat de colors, textures i tècniques culinàries per garantir la satisfacció del comensal.
 • Alimentació equilibrada des del punt de vista nutricional.
 • Alimentació variada i agradable sensorialment.
 • Alimentació saludable.
 • Alimentació segura, mitjançant la implantació de l’APPCC, per identificar, avaluar i controlar i els perills durant la preparació i eliminar-los.

Catering transportat

 

Us oferim la possibilitat d’un servei de restauració d’alta qualitat en el vostre centre, encara que no tingueu cuina, amb dos objectius fonamentals:

 

 • Un servei personalitzat.
 • Una atenció i una supervisió continuada.

 

Elaborem els vostres àpats a les nostres cuines centrals a partir de primeres matèries d’excel·lent qualitat i tenint en compte les vostres necessitats i adaptant els menús al centre, amb dues possibilitats, depenent de la zona de distribució geogràfica:

 

 • Línia de distribució en calent, un cop cuinats els aliments es distribueixen en safates d’acer inoxidable i s’envasen en contenidors isotèrmics, que es lliuren en menys de dues hores, mantenint la temperatura per sobre dels 65 ° C en plats calents i en temperatura de fred per a aquells plats, amanides, làctics, etc., que ho requereixin.

Un cop al centre, el nostre personal introdueix els menús en taules o carros calents (que des d’Àgora podem subministrar sense càrrec addicional) per mantenir la temperatura fins a l’hora del servei, garantint les millors condicions de seguretat i qualitat.

 

 • Línia de Distribució en Fred. Primer vam elaborar el menjar de la forma tradicional, l’envasem i refredem ràpidament a la temperatura òptima per a la conservació dels aliments.

 

Un cop al centre, el nostre personal introdueix els menús en els refrigeradors (que des d’Àgora podem subministrar sense càrrec addicional) per mantenir la temperatura fins al moment de preparar el menjar per al servei, mitjançant forns de regeneració (que també podem subministrar sense càrrec addicional) garantint les millors condicions de seguretat i qualitat i una major varietat de plats.

 

És important ressaltar que podem adaptar els nostres menús a les vostres necessitats.

Reformes i manteniment de cuines

 

Les instal·lacions de cuina requereixen millores constants per oferir sempre, i en les millors condicions el servei; per aquest motiu des d’Àgora Col·lectivitats oferim als nostres clients la col·laboració del nostre departament tècnic i dels nostres proveïdors per realitzar el manteniment de les instal·lacions i les reformes integrals de la cuina o del menjador que siguin necessàries.

 

Tenim la possibilitat d’assumir i / o finançar el cost de les inversions i del manteniment de les instal·lacions.